Julemandens gave - Børneteater

Aalholm Kirke, store sal, Bramslykkevej 18a, 2500 Valby
Louise Schouws Teater
Fri entré

Få en dejlig oplevelse sammen med dit barn, og find ud hvad julemanden måske ønsker sig til jul...?
Louise Schouws Teater laver denne søndag nisseforestilling for børn i Aalholm Kirke.

Alle er velkomne og det er gratis.
Forestillingen er især for de 2-6 årige

Om forestillingen:
Julemandens Gave
De to nisser, Pjanke og Pjok bor i en julehule ude i granskoven. De er bedste venner og de elsker at give julegaver til hinanden. Pludselig får Pjanke en tanke: ’Hvorfor er der egentlig aldrig nogen der giver julemanden en julegave til jul? Han giver gaver til alle børn i hele verden, men ingen tænker på at julemanden måske også ønsker sig en julegave." De beslutter sig for at de vil lave den flotteste, sejeste, ”juledeste”, ”nisseligeste”, ”fantalistiske” gave til julemanden, så han kan blive rigtig glad til jul.

De går i gang - og gaven udvikler sig på pusseløjerligste vis. Hvad de ikke ved er, at det lille juleegern Pippelip er fulgt efter dem. Hun skal nok få lavet rav i julehulen.

Hvad mon julemanden ønsker sig allermest?

Hvordan laver man i det hele taget en gave til nogen?

Får de brug for hjælp?

En rytmisk, pudsig og interaktiv og hyggelig juleforestilling for de helt små.

Medvirkende: Thomas Larsen og Lise Junggreen
Manuskript og instruktion: Nina Christrup