Jazz og salmer - Nikolaj Hess & Oliver Hoiness

Lørdag d. 13. november 2021, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Fri entré

Det er igen musik fra øverste hylde, når to af Danmarks dygtigste musikere, pianisten Nikolaj Hess og guitaristen Oliver Hoiness, gæster Aalholm Kirke denne lørdag.

Nikolaj Hess (klaver) og Oliver Hoiness (guitar) indgår begge i mange forskellige musikalske sammenhænge, men sammen spiller de salmer. De to musikere spiller begge fast i Bellahøj kirke hvor de har fundet sammen i en fælles kærlighed om at dykke ned i salmetraditionen. Det gør de i et tæt sammenspil, hvor de fortolker salmerne med både følsomhed og kunstnerisk nerve. I følge musikerne selv, vil der ved lørdagens koncert både blive eksperimenteret og spillet op til sang. Alt sammen med ærbødighed og respekt for den dybe åre af ånd der flyder igennem den danske salmetradition.

Der er fri entré, og der kan ikke reserveres billetter på forhånd.