Sogneudflugt - Oplevelsescenter Nyvang

ONSDAG DEN 29. MAJ KL. 9.00-17.00

Tag med på årets sogneudflugt til Oplevelsescenter Nyvang, som ligger lidt uden for Holbæk. Her kan du opleve livet og hverdagen i den lille andelslandsby, som det var i midten af 1900-tallet. Du kan røre, gøre, smage, prøve, dufte og lege dig gennem historien.

På husmandsstedet er der tændt op i komfuret, og kaffen er lavet med Richs kaffeerstatning. Har du benzin i blodet er vognmandsforretningen noget for dig. I smedjen er der ild i essen, og smeden har travlt med at hamre på jernet og regere med ilden. Bagefter kan du besøge brugsuddelerens lejlighed. I skovhuset er der gang i husfliden. Der væves, kniples og drejes i træ. I systuen kan man få et kig på tidens trikotage og tale med sypigen Oda Pedersen. Hos slagteren kan du købe medisterpølse, hjemmerøget hamburgerryg, pølser og lækre, varme frikadeller.

Som en del af turen får vi en guidet rundvisning i Nyvang. Vi spiser frokost (flæskesteg), og får kaffe og lagkage på Nyvangs traktørsted Madam Blaa. Og der tid til også at opleve stedet på egen hånd.

Bussen afgår fra Aalholm Kirke kl. 9.00, og vi forventer at være hjemme igen ca. kl. 17.00.

Pris: 250 kr. inkl. bustransport og forplejning; drikkevarer til frokosten er ikke indeholdt i prisen.

Tilmelding og betaling nedenfor. (Billetter kan også købes på kirkekontoret).

Max. antal deltagere er 50.

Arrangør: Aalholm Sogns menighedsråd